miss-spinner-logo

A szépségversenyek a világ minden táján a legnépszerűbb, legrangosabb események közé tartoznak. A Miss Spinner 2017 szépségverseny ehhez szeretne tartozni.

Már Hagyománnyá vált.

Először 2012-ben rendezték meg. A verseny évről évre, népszerűbb lett.

A Miss Spinner 2017 győztese nagyszerű díjakat és lehetőségeket nyer.

Miss Spinner – A kerekesszékes szépségverseny

2012-ben útjára indult egy küldetés. Egy küldetés, amelynek legfőbb célja, üzenete volt, hogy megmutassa a kerekesszékben ülő hölgyek számára is ugyanolyan fontos a szépség, a nőiesség, mint ép társaiknak.

Idén ismét lehetőséget biztosítunk a kerekesszékes hölgyek számára, hogy kilépve a komfortzónájukból, megmutassák a világnak a bennük lakozó “nagybetűs” NŐT!

A VERSENYRŐL

2012-ben útjára indult egy küldetés. Egy küldetés, amelynek legfőbb üzenete az volt, hogy megmutassa: a kerekesszékes hölgyek számára is ugyanolyan fontos a szépség és a nőiesség, mint ép társaiknak.

A szépségverseny ötletgazdája Kazány Tibor, aki kerekesszékesként pontosan ismeri azokat az fizikai és lelki akadályokat, amelyekkel egy mozgássérült embernek nap, mint nap meg kell küzdenie.

Az egyedülálló kezdeményezés hosszú utat járt be, sok emberhez eljutott.

Idén pedig újra értéket szeretnénk teremteni! 2017-ben ismét megrendezzük a kerekesszékes szépségkirálynő választást!

Szeretnénk újra lehetőséget biztosítani a kerekesszékes hölgyek számára, hogy kilépve a komfortzónájukból megmutathassák a világnak a bennük lakozó NŐT.

„Miss Spinner 2017 – Amikor Te vagy a középpontban”

Jelentkezz most!