A Spinner csapata élményekkel készült a gyerekeknek!

#spinner #oromnap #adnijo #roladszol

 

Adni jó! A Spinner csapata hisz benne, hogy érdemes megosztani azt, amink van 🙂

Gyermeknap alkalmából meglátogattuk a Pető Intézet gyerkőceit és részt vettünk a nekik szervezett meglepetés programon. Mi kerekesszékeink mellett, a Business Lease-sel és a Stringhandbike-al karöltve igyekeztünk különleges élményeket vinni nekik. Elektromos autókkal készültünk, ami számukra maga volt a csoda. Így egy napra ők lehettek a mi kis sofőrjeink 🙂 Hihetetlen öröm volt számunkra, hogy mosolyt csalhattunk az arcukra. Emellett a szabadság élményét is elvittük nekik ajándékba. Hogy hogyan? Személyes beszámolónkban eláruljuk.

 

A Pető Intézet udvara egy délelőttre gyerekparadicsommá változott. A csoportos foglalkozásoktól, az arcfestésen át sok-sok színes és érdekes programmal készültek a szervezők a lurkóknak. Az udvaron Spinner kerekesszékeink és a Stringbike kerekesszékkel is használható kerékpárja, elektromos autóink, mentőautók, tűzoltóság, rendőrség, katonaság,  valamint igazi motorok várták a gyerekeket.

 

 

 

Személyes kedvenc momentumunk volt, hogy előszeretettel találtak rá a járművek dudáira és imádták a saját hangjukat hallatni a hangosbemondóban. 🙂 “Helló! Itt vagyok! Ez én vagyok” – zengett tőlük az udvar.

Elektromos autóink pedig ámulatba ejtették őket. A Business Lease egy BMV I3 modellel készült az eseményre. Mondanunk sem kell, hogy a tiszta elektromos meghajtás és az egyedi ajtónyitás igazi csoda volt számukra. “Nincs rajta kipufogó. Ez, hogy lehet?”- záporoztak a kérdések. Mi egy átalakított, kerekesszékesként is vezethető elektromos autóval kedveskedtünk nekik. Azt is megmutattuk a gyerekeknek, hogy hogyan lehet betenni az autóba a legkönnyebben a széket. “Kerekesszékesként én is vezethetek majd autót! De jó! ” – Remek érzés, hogy eljöhettünk és meglephettük őket. 

 

Az autó mellett szabadság  élményét is elvittük nekik ajándékba. A Stringbike-kal közösen, egyedileg fejlesztett kézi hajtású kerékpárunkkal csak úgy rótták a köröket az intézet körül. Imádták, alig akarták abbahagyni. Tetszett nekik, hogy egy vagány, dinamikus kerekesszékben ülhettek és a karukat használva hajtották magukat előre. Az egyik kisfiú mondata volt számunkra a legkedvesebb: “Olyan, mintha egy saját autóm lenne.”

 

 

 

A legnagyobb meglepetés akkor ért minket, amikor köszönetképpen hálájuk jeléül egy kis meglepetéssel készültek számunkra, amit csapatunk vezetője Kazány Tibor vehetett át.

 

 

Fogadjátok szeretettel fotóinkat, ami talán átadja nektek is a gyereknap szuper hangulatát. 

Egy biztos: Mi jövőre is ott leszünk! 🙂