Szívünkbe lopta magát a Joico csapata!

Interjú a Ádám Zsuzsával!

 

Hiszünk benne, hogy egy jól eltalált egyedi frizura szebbé teheti a hölgyek napját. Ettől pedig a kisugárzásuk is megváltozik, hiszen nőként sokkal szebbnek és különlegesebbnek érezzük magunkat egy jól eltalált frizurával.  Mi is tapasztaltuk fotózásainkon, hogy döntőseink hölgyeinknél. A legkülönlegesebb pedig az ,a mikor azt érezzük szívvel – lélekkel készítik azt nekünk. A fodrásztól pedig nemcsak törődést kapunk, hanem igazi figyelmet is. Ezzel az ajándékkal érkezett csapatunkhoz a Jocio. Ádám Zsuzsával beszélgettünk, az igazi JOY életérzésről. 

Miért tartottátok fontosnak, hogy csatlakozzatok ehhez az egyedülálló kezdeményezéshez? 

Halász Évin keresztül érkezett hozzánk a megkeresés, hogy idén mi is csatlakoznánk-e ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, melynek természetesen nagy örömmel tettünk eleget. A JOICO Magyarország számára mindig is fontos volt, hogy támogassa a pozitív társadalmi üzenetet közvetítő eseményeket, ezzel is kifejezve a cég által képviselt alapértékeket, mint a környezettudatosság, a társadalmi felelősségvállalás, vagy a cég nevében bújtatottan is szereplő “joy” azaz öröm közvetítését.

 Hogyan és mivel támogatjátok a Miss Spinner International 2017-et?

 Váradi Katalin, a JOICO Magyarország fodrászmestere a lányok frizuráinak elkészítésével járul hozzá a verseny sikeréhez. Kati az alkalmi frizurák és kontyok elkészítésének nagymestere, így minden esetben a lányok egyéniségéhez és a csodálatos ruhákhoz illő hajakat készít el a fotózásokra és a döntőre is. A fináléba jutott lányokat 1-1 JOICO ajándékcsomaggal lepjük meg, míg az első három helyezett Hölgynek és a különdíjasnak JOCIO ajándékutalvánnyal kedveskedünk.

 

Szerintetek, hogyan járul ez hozzá a döntős lányaink sikeréhez?

Szeretnénk, ha a döntős hölgyek az elkészült szép frizurák révén még magabiztosabban tudnának szerepelni a színpadon és a fotózások során. Sokat jelent a kisugárzás esetében, hogy mennyire elégedettek a lányok a külsejükkel, így a mi célunk az, hogy minél szebbé varázsoljuk őket.

 

Mi a véleményed arról, hogy a 2017-es év központi témája: az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom „befogadóképességének” pozitív irányba terelése?

Egyetértek a verseny központi gondolatával, hiszen ez a kezdeményezés kiváló alkalmat biztosít arra, hogy a kerekesszékes hölgyek biztatásával segítsen megerősíteni őket szépségükben és pozitív szemléletükben. A felkészülés során nyújtott tréningek, és az újonnan szerzett élmények mindenképpen segítenek abban a lányoknak, hogy jobban bízzanak önmagukban és örömmel vágjanak bele a verseny nyújtotta új kihívásokba. Bízom benne, hogy ez a rendezvény segít abban is, hogy a lányok mosolygós arcát látva a társadalom nyitottabb legyen és támogassa a hasonló kezdeményezéseket.

Szerinted a szépségverseny lányai, hogyan motiválják sorstársaikat és ép női társaikat?

A lányokkal való személyes találkozás során jöttem rá, hogy milyen sok tanulnivalónk van ezektől a bátor lányoktól. Pozitív életszemléletük, vidám egyéniségük példaértékű, abban megerősítve mindenkit, hogy az élet szép.

Milyen jó tanácsot, pozitív üzenetet küldenél a induló lányainknak bíztatásul?

Élvezzétek ki a verseny minden pillanatát, mosolyogjatok sokat, legyetek magabiztosak, hiszen azzal, hogy jelentkeztetek már nyertesek vagytok!

 

 

Ádám Zsuzsa – a JOICO Magyarország marketing menedzsere és rendezvényszervezője