A Schoeffel Ház igazi különlegességgel készül hölgyeinknek!

A Schoeffel Ház már évtizedek óta a különlegességet, az egyediséget és igazi eleganciát képviseli az ékszerek között. Nagyon örömünkre szolgál, hogy versenyről-versenyre  Németh-Kikillai Renáta  a Schoeffel Ház csapatával segíti kerekesszékes szépségversenyünket. Nemes céljuk, hogy döntős hölgyeink számára még inkább felejthetetlenné varázsolják a nagy pillanatukat. A Miss Spinner 2017-re szánt  gyönyörű meglepetés ajándékokról, szépségversenyünkről és nőiességről beszélgettünk Németh- Kikillai Renátával. 

A Schoeffel Ház több mint 90 éves cég. A 4 generáció képviseli a világ kiemelt ékszerüzleteiben a legmagasabb minőséget. Tradicionális szakmai tapasztalata és az állandóan megújuló útkeresésének köszönhetően a világ élvonalába tartozik. Az általuk képviselt Schoeffel márka gyöngysorai és gyöngyös ékszerei kimondottan az igényes, finom és „Nőies” Hölgyek figyelmét keresik.

Ebben a versenyben még „nemesebb” Hölgyek mérettetik meg magukat, így nekünk büszkeség hogy Őket is díszíthetjük ezekkel a szép gyöngysorokkal, ékszerekkel. Egyre biztosabbak vagyunk, hogy jó és hasznos célt szolgálunk és pár hónapra mi is hozzájárulhatunk a „felhőtlen” örömükhöz. Látni a boldogságukat, érezni a sikerüket, felemelő élmény. A mi szépségeink csak eszközök, az igazi értékek Ők Maguk.

Miért tartotta fontosnak, hogy csatlakozzon ehhez az egyedülálló kezdeményezéshez?

A Schoeffel Ház több mint 90 éves cég. A 4 generáció képviseli a világ kiemelt ékszerüzleteiben a legmagasabb minőséget. Tradicionális szakmai tapasztalata és az állandóan megújuló útkeresésének köszönhetően a világ élvonalába tartozik. Az általuk képviselt Schoeffel márka gyöngysorai és gyöngyös ékszerei kimondottan az igényes, finom és „Nőies” Hölgyek figyelmét keresik.

Ebben a versenyben még „nemesebb” Hölgyek mérettetik meg magukat, így nekünk büszkeség hogy Őket is díszíthetjük ezekkel a szép gyöngysorokkal, ékszerekkel. Egyre biztosabbak vagyunk, hogy jó és hasznos célt szolgálunk és pár hónapra mi is hozzájárulhatunk a „felhőtlen” örömükhöz. Látni a boldogságukat, érezni a sikerüket, felemelő élmény. A mi szépségeink csak eszközök, az igazi értékek Ők Maguk.

 Hogyan és mivel támogatja a Miss Spinner International 2017-et?

Fődíjként egy Schoeffel gyöngysort ajánlunk fel a Győztesnek, de az Udvarhölgyek és a döntős hölgyek is részesednek egy kis figyelmességben.

Ön szerint támogatása, hogyan járul hozzá a döntős lányaink sikeréhez?

A lelkük szeretgetése miatt vállalkoztunk erre az együttműködésre. Kicsit kényeztetjük “fürdetjük” őket a szépséges gyöngyökben.. 
Mi az, amit szeretne képviselni a verseny támogatásával? Miért tartja fontosnak a rendezvény üzenete melletti kiállást? 

Számtalan divatbemutatón, szépségversenyen vettünk részt a Schoeffel gyöngyökkel, mert fontosnak tartjuk, a gyöngy viseletét népszerűsíteni. Megfelelő kiegészítője a hétköznapoknak és az aktuális divatnak MINDEN NŐ számára. 

 Mi a véleménye a fogyatékkal élők integrációjáról, tekintettel a családra, oktatásra, munkahelyekre?

Nem úgy történik, ahogy egy demokratikus, szociálisan érzékeny országban működnie kellene.

Kevés figyelmet kap és csak akkor kerül az asztalra a téma, ha éppen valami miatt aktuális. Nincs megfelelő támogatottsága semmilyen vonalon. Bízom benne, hogy – a verseny kapcsán is,- ez változni fog….

 Személyes kapcsolata van-e mozgáskorlátozottakkal, vagy más fogyatékkal élővel, emlékezetes történetet elmondana-e velük kapcsolatban?

Van. Illetve lett 1-2 Barátunk éppen a verseny kapcsán. A verseny szervezője és kitalálója Kazány Tibor is a barátunk. Rajtuk keresztül látunk bele az Ő világukba egy nagyon szűk „résen”, de sejtésünk sincs a valóságról, a napi gondokról. Nagyon kívülállóként viselkedünk Velük, bár Ők maguk sem szeretik, ha nem természetes a feléjük irányuló figyelem.

Mégis azt mondom, hogy mindenki, hacsak egy kicsit is tud odafigyelni rájuk, már segítettünk.

Ön szerint a szépségverseny lányai, hogyan motiválják sorstársaikat és ép női társaikat?

 Sorstársaikra motiválóan hat, hogy a versenyzőknek mennyi új élmény adatik a rendezvény kapcsán, mint például a smink és a fotózás, egy kis  kényeztetés az elismerő pillantások. És arra ösztönzi, hogy igenis merjenek nőies nők lenni – maradni… Számomra mint ép női társukra pedig az erő a kitartás ami Bennük van, azt az élet érzést sugallja, hogy ” Soha ne add fel!”