Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk veletek is a jó hírt: Előválogatót tartottunk a Nem adom fel! kávézóban, ahol találkozhattunk a Miss Spinner 2017 jelentkezőivel.

A lelkes családanyától, a kézművesmesteren át a joghallgatóig számos csodás és bátor kerekesszékes hölgyet ismerhettünk meg.

Igyekeztünk mindenkire sok – sok időt és figyelmet szakítani.

Előválogatónk is nemzetközi keretek között zajlott. Így a távoli országokból jelentkezőkkel videóhíváson keresztül beszélgettünk.

Hölgyeink frappáns válaszai minket is megleptek. 🙂

Köszönjük, hogy ennyien büszkén fotózkodtatok is velünk 🙂

A jelentkező kerekesszékes hölgyek támogatói kellemes környezetben várakozhattak. Köszönjük a különleges helyszínt a Nem adom fel! kávézónak, akinek üzenetével teljes mértékben egyet értünk. Sokszor bizony jelentkezőink is használták a kifejezést : “Nem adom fel!” 

Halász Éva, Nemes Nóra, Kazány Tibor és Bolya Imre beszélgetett kötetlenül jelöltjeinkkel. Szakmai csapatunk kiválasztotta 8 döntős hölgyünket.
El kell mondanunk, hogy a zsűrinek nem volt könnyű feladata hiszen mindenkiben találtak valami egészen különlegeset. Jelentkezőinknek és támogatóiknak köszönjük, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel.

8 döntős lányunkat hamarosan bemutatjuk a nagyközönségnek is és természetesen Ti is megismerhetitek őket.
Hiszen mától elindult számukra egy csodás út, ahol professzionális felkészítésben és élménydoppingban lesz részük.
Közösen készülünk az Április 8-i döntőre, ahol csapatunk egy exkluzív showműsorral szeretné elkápráztatni a közönséget.
Üzenetünket természetesen nem feledtük: “A szépség mindenkié”

Ne feledjétek 2017 a Ti évetek!