Sokan talán nem is tudják, hogy mennyien és milyen sok féleképpen járulnak hozzá Kerekesszékes Szépségversenyünk megvalósulásához. Hálásak vagyunk érte, hogy olyan lelkes segítőkkel dolgozhatunk együtt,  akik szakmai tudásuk mellett igazi emberi értékekkel is segítik döntős lányaink sikerét.

Ungár Katalinnal, a BrillBird ügyvezető igazgatójával beszélgettünk. Aki csapatával a szépségszakmában is képviseli üzenetünket: “A szépség mindenkié!” A Miss Spinner 2017 apropójából válaszolt néhány kérédésünkre.

 

-Miért tartotta fontosnak, hogy csatlakozzon ehhez az egyedülálló kezdeményezéshez? 

Mert hisszük, hogy nem csak modellek valók kifutókra címlapokra, ezt az elvet követjük a katalógusaink készítésénél is,  hiszen sokszor dolgozunk amatőr modellel, hús vér nőkkel.

-Hogyan és mivel támogatja a Miss Spinner International 2017-et?

A döntős lányok manikűrjét és géllakját készítjük el.

-Ön szerint terméke/szolgáltatása/támogatása, hogyan járul hozzá a döntős lányaink sikeréhez?– Egy nő szépsége az ápoltságától is függ, szeretnénk ha tökéletes manikűrrel az önbizalom növeléshez is hozzájárulhatnánk ez által.

– Mi a véleménye arról, hogy a 2017-es év központi témája: az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom „befogadóképességének” pozitív irányba terelése?

BrillBird fényképe.– A szépségszakma oldaláról közelítve, hatalmas kísértésnek vagyunk kitéve akkor amikor a versenytársak retusált és „újra alkotott” képeivel kell felvennünk a versenyt. Mégis megpróbáljuk a BrillBird márka oldaláról képviselni az igazi nőket, hiszen minden nő gyönyörű.

-Mi az, amit szeretne képviselni a verseny támogatásával? Miért tartja fontosnak a rendezvény üzenete melletti kiállást? 
– A fenti üzenetek közvetítését rendkívül fontosnak tartjuk.

 

BrillBird fényképe.-Mi a véleménye a fogyatékkal élők integrációjáról, tekintettel a családra, oktatásra, munkahelyekre?
– Mivel a dolgozóink többsége nő illetve vásárlóink többsége is nő, így nap mint nap szembesülünk azzal a küzdelemmel, amit akár fogyatékkal élőként, de akár egyedülálló anyaként kell vállalnia az ebben élőknek az élet minden területén.

-Személyes kapcsolata van-e mozgáskorlátozottakkal, vagy más fogyatékkal élővel, emlékezetes történetet elmondana-e velük kapcsolatban?
A BrillBird csapata tavaly karácsonykor az üzleti vacsora helyett
rászoruló családokat finanszírozott. Ekkor találkoztunk két BrillBird fényképe.tündéri autista kisfiúval, akiknek szebbé tudtuk varázsolni a karácsonyát.

-Ön szerint a szépségverseny lányai, hogyan motiválják sorstársaikat és ép női társaikat?
Óriási erőt és önbizalamat közvetítenek ezek a bátor lányok, akik bebizonyítják, hogy nehéz helyzetben is lehet nőnek maradni sőt kiemelkedően teljesíteni.

Milyen jó tanácsot, pozitív üzenetet küldene a induló lányainknak bíztatásul?
– Higgyenek magukban, legyenek negyon büszkék arra, hgy egy ilyen megmérettetésen keresztül példaképek lesznek.

A Brillbird csapata is nagyon várja az eseményt és a résztvevő manikűrös segítők is büszkék arra, hogy ők szépíthetik meg a versenyzőket.