A rendezvény nagy utat járt be, számtalan hölgy élete pozitív irányba megváltozott. Páldául címlapon szerepelhettek, divatbemutatón vehettek részt, segítséget kaptak sportolói karrierjükhöz. Nézd meg mit értek el résztvevőink.

elle_magazin

 

 

A 2012-es Királynői címet viselő Varga Kata személyében először szerepelt kerekesszékes modell a nagy multú exkuzív női magazin, az ELLE címlapján. Ráadásul Kata itt nem állt meg. További büszkeségre ad okot, hogy Kata sportkarrierje elindult, első paraolimpiáján (2016 – Rio de Janeiro) az igen előkelő ötödik helyet szerezte meg a női kajakosok versenyében. 

 

 

 

 

 

ell_divatbemutato_vasas_vanda

A 2013-as év királynőjét, Vasas Vanda részt vett az ELLE magazin divatbemutatján. Valamint  a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének szervezői felkérték arra, hogy legyen az esemény arca és hívja fel a figyelmet arra, hogy minden akadályt le lehet küzdeni.

 

 

 

illes-fanni-magazin-arc

A 2014-es év királynője Illés Fanni a versenynek köszönhetően került kapcsolatba egy járműflotta – kezelő céggel, akik az eseményt követően felejánlottak a gyönyörű királynőnek egy autót, hogy megkönnyítsék az iskolába, és az úszóedzésekre történő eljutását a fiatal paraolimpikonnak. A verseny óta bloggerként és neves cég reklámarcaként is láthattuk már. 

 

 

rotary-kepviselo

 

A Dél – Amerikából érkezett versenyzőnket, Andrea Cornejo Vargas-t a versenyt követően a bolíviai Rotary Klub kerekesszékes nagykövetévé választották.

 

 

 

 

marietta

 

 

 

Molnár Marietta Laura a versenyen szerzett ismertségének köszönhetően mára számtalan televízió és rádióműsor meghívottjaként képviselhette a kerekesszékesek ügyeit. Felhívhatta a figyelmet, mesélhetet a kerekesszékeseket érintő fontos kérdésekről.