Ismerd meg a verseny történetét!

“Szépség határok nélkül.”

2012-ben útjára indult egy küldetés. Egy küldetés, amelynek legfőbb célja, vagy mondjuk inkább üzenete az volt, hogy megmutassa: a kerekesszékben ülő högyek számára is ugyanolyan fontos a szépség, és a nőiesség, mint ép társaiknak. Szerettük volna, hogy társadalmi mondanivalónk utat törjön magának, valamint, hogy a részt vevő kerekesszékes hölgyek önbizlommal, barátságokkal és egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak.

A rendezvény nagy utat járt be, számtalan hölgy élete örökre megváltozott. Páldául címlapon szerepelhettek, élsportolók lettek, kijuthattak az olimpiára. Ismerd meg most a renedezvény útját és nyerteseit.

2012

Az első kerekesszékes szépségverenyre még csak magyar lányok jelentkezését vártuk. Szép számmal érkeztek a jelentkezők a felhívásra, közülük választotta ki a zsűri a legszebb 8-at. Ezt követően, mint minden szépségversenyen élménydús felkészítő tábort szerveztünk számukra, ahol színes programokon vehettek részt és számtalan élménnyel, ismeretséggel és ajándékkal lettek gazdagabbak. 

 

 

2012-es év győztesei:

Varga Katalin Eszter és udverhölgyei:

Melnyik Edina (bal oldalt)

Molnár Marietta Laura (jobb oldalt)

 

2013

Az előző év hatalmas sikere után nem volt kérdés, megrendezzük e ismét a Kerekesszékes Szépségkirálynő választást

2013-ban is vártuk a magyar lányok jelentkezését és ismét egy nagyon erős mezőny gyűlt össze. 8 csodaszép döntősünk között egyaránt akadt sportoló, családanya és amatőr énekes is. Számunkra is hihetetlen volt, hogy a részt vevőkben mennyire égett a “győzni akarás” és a nőiesség tüze.

2013_kep

 

2013-as év győztese:

Vasas Vanda és udvarhölgyei:

Almási Nikolett (bal oldalt)

Váczi Anita (jobb oldalt)

 

2014

Az előző évek élményei arra ösztönöztek minket, hogy tovább fejlődjünk, növekedjünk. Immáron nemzetközi keretek között szerveztük meg versenyünket. Felhívásunkra 6 országból (Magyarország, Románia, Bosznia – Herczegovina, Mexikó, Bolívia, Ukrajna) több, mint 50 jelentkezés érkezett. A döntőben három magyar, két román, egy bolíviai, egy ukrán, valamint egy bosznia-hercegovinai hölgy versenyzett a királynői címért.

2014-kep

 

A 2014-es nemzetközi verseny győztese:

Illés Fanni és udvarhölgyei:

Eminna Mirna Fejzovich (bal oldalt)

Paula Andrea Hadarag (jobb oldalt)

 

2015 – 2016

A Kerekesszékes Szépségverseny szülőatyja, Kazány Tibor kifejlesztette az első magyar aktív kerekesszéket a Spinner Rebelt, mely 2016 évben Magyar Termék Nagydíjat kapott.

7292_magyar_termek_nagydij_2012_foto_lakos_gabor_20120905_1056300855

 

 

Így a 2015 és 2016-os év győztese: A Spinner Rebel lett. 🙂

 

 

 

2017

 2017 évtől versenyünk a Miss Spinner International nevet viseli, mely tovább növeli a rendezvény exkluzívitását. Büszkék vagyunk rá, hogy hölgyeink  elismert  márka koronacíméért versenyeznek.

 

2017 év már ez-itt-a-te-helyed-logo-szinRólad szól! Jelentkezz hozzánk szépségkirálynő jelöltnek és mi segítünk, hogy kilépve a komfortzónádból kibontakoztasd és megmutasd a benned lakozó NŐT!

                 Légy bátor! Mi veled tartunk az úton!