Pályázati felhívás!!!

meghosszabbítottuk

A Spinner Kerekesszék Gyártó Kft. rajzpályázatot hirdet „Színezd újra” címmel.

A pályázatunk célja, hogy felhívjuk a figyelmet a fogyatékossággal élő emberek társadalmi elfogadására, egyenlőségükre. A szemléletformálást érdemes már gyermekkorban elkezdeni, ezért indítjuk el rajzpályázatunkat kicsiknek és nagyoknak. Napjainkban már a felnőttek körében is népszerű hobbi a színezés, ezért kíváncsian várjuk az általuk készített rajzokat is. A felnőtt pályázók számára külön kategóriákban sorsolunk díjakat.

A pályázatban való részvétel lépései:

1.) Töltsd le a felhívás végén található Sellő vagy Kalóz színezőt!

2.) Nyomtasd ki A4 méretben!

3.) Színezd ki! (bármilyen eszköz és technika alkalmazható.)

4.) Fotózd le, vagy szkenneld be a kész képet!

5.) Küldd el a rajzodról készült fotót a spinnerpalyazat@gmail.com e-mail címre. Fontos, hogy az e-mailben add meg a rajz készítőjének nevét és életkorát!

Időpontok:

Beadás (feltöltés) kezdete: 2016.05.25. 00 óra 01 perc

Beadási (feltöltési) határidő: 2016.06.10. 23 óra 59

Közönségszavazás (facebook oldalunkon): 2016.05.26 – 2016.06.12.

A zsűrizés időpontja: 2016.06.13.

Eredményhirdetés és kiállítás megnyitója: 2016.06.13. 12:00

A kiállítás megtekinthető: 2016.07.06-ig

Az eredményhirdetés, valamint a kiállítás helyszíne: Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Spinner Bemutatóterem, Budapest 1121, Szanatórium utca 19., D épület földszint.

Technikai feltételek:

A pályázati anyagok beadása digitális formában történik, a spinnerpalyazat@gmail.com e-mail címen. Az e-mailben kérjük megadni a rajz készítőjének nevét, életkorát, és opcionálisan a várost. Ezekkel az információkkal kerülnek ki a képek a facebook mappába, ahol szavazásra bocsájtjuk. Az e-mailben kérjük megadni továbbá az értesítéshez szükséges nevet (gyermek esetén a szülő nevét), telefonszámot, lakcímet.

Mindenki csak a saját maga által készített rajzzal nevezhet. Egy pályázó összesen 3 pályamunkát adhat be. Amennyiben a pályázó 18 év alatti, úgy a pályázatot a szülő is beadhatja, de pályázóként a gyermek nevét kérjük feltüntetni.

A Spinner Kerekesszék Gyártó Kft. tagjai különdíjat sorsolnak ki, továbbá közönségszavazás keretében a facebook oldalon bárki leadhatja szavazatát like formában.

like1

A zsűri tagjai a közönségszavazás alapján egy I., II., és III. díjat ad ki. A zsűri továbbá különdíjakat oszthat ki egyedi kategóriákban.

NYEREMÉNYEK 50 000 Ft ÉRTÉKBEN!

I. helyezett: értékes rajzeszközcsomag és könyv jobb agyféltekés rajzoláshoz

II. helyezett: színező könyv, értékes művészellátó csomag festéshez és rajzoláshoz

III. helyezett: színező könyv, alapcsomag színezéshez és rajzoláshoz

Különdíjak: Színező könyv, rajzoláshoz szükséges értékes filctoll és ceruza csomagok

Szerzői és személyiségi jogi feltételek:

Pályázni kizárólag olyan rajzokkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyiséghez fűződő jogait.

A Pályázó a rajzpályázatra való jelentkezéssel ingyenesen engedélyezi,

  1. hogy a Spinner Kerekesszék Gyártó Kft. a fotókat kizárólag a pályázattal és az annak kapcsán rendezett kiállítással összefüggő promóciós és híradási célú publikációkban, kiadványokban és híradásokban közzé tegye;
  2. hogy a fotók az ünnepélyes eredményhirdetésen a nyilvánosság számára hozzáférhetők legyenek;
  3. hogy a Spinner Kerekesszék Gyártó Kft. archívumában időbeli korlát nélkül tárolhassa a fotókat. A fenti célok érdekében a Spinner Kerekesszék Gyártó Kft. jogosult a fotók tárolására digitális formában, illetve elektronikus eszközön. A Spinner Kerekesszék Gyártó Kft. a rajzok esetleges kiállítása során biztosítja, hogy a pályázó neve fel legyen tüntetve.

A pályázati anyagok formai és technikai követelményei:

Fájl típus: JPEG, legmagasabb minőségben

Minimális méret: 2560 x 1920 pixel (5 megapixel)

Maximális méret: hosszabbik oldalon 20.000 pixel

A megadott paraméterektől eltérő digitális anyagokat nem áll módunkban elfogadni.

Pályázati anyag leadása interneten:

A pályázatra való jelentkezés, és a pályázati anyag leadása e-mailben történik, a spinnerpalyazat@gmail.com e-mail címen.

A megadott adatokat a Spinner Kerekesszék Gyártó Kft. adatbázisában rögzíti, azokat harmadik félnek nem adja ki. A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Közönségszavazás, zsűrizés:

A zsűri által a legjobbnak ítélt, illetve a közönségszavazáson legtöbb szavazatot elért (összesen 20 db) rajzot kiállítjuk. A nyertes alkotások az ünnepélyes eredményhirdetés alkalmával kerülnek megnevezésre. A díjat nyert alkotások készítőit telefonon, és e-mailben értesítjük, nyereményüket futárszolgálattal kézbesítjük.

MELLÉKLETEK LETÖLTÉSE:

A pályázatban szereplő színezők letöltéséhez kattints a Sellőre vagy a Kalózra, majd miután megjelent új oldalon, mentsd le.  Nyomtasd ki, színezd ki, majd küldd el nekünk a 

spinnerpalyazat@gmail.com

e-mail címre!

SZÍNEZÉSRE FEL!

Sellő színező (1)

Spinner Sellő színező

Kalóz színező

Spinner Kalóz színező

spinner rólad szól